O kampu

8

Da li si spreman?

Da li si spreman da prihvatiš izazov?
Da budeš dio kampa u kojem ćeš učiti samo od najboljih u ovom sportu?
Da stekneš iskustvo i prijateljstva koja će ti koristiti cijelog života?
Da naučiš kako se uspješno nositi sa izazovima?
Da se družiš sa onima koji imaju ista interesovanja kao ti?
Da čuješ savjete šampiona?

Slajd-1-1

O KAMPU

Rukometni kamp Mladen Bojinović biće održan od 27. juna do 4. jula 2024. godine u Gradu Sunca u Trebinju. Uzrast učesnika kampa je od 10 do 18 godina.

Program kampa i tim trenera predvodi Mladen Bojinović , a na Kampu će se pridružiti i neke od najvećih svjetskih rukometnih zvijezda.

Mladen Bojinović

UVODNA RIJEČ

Untitled-1

“Izrastao sam u boljeg čovjeka, sport me odveo na pravu stranu. Rukomet mi je dao sve, da obiđem cijelu Evropu, skoro cijeli svijet, da budem na krovu Evrope i da budem u svom sportu najbolji.”

Upravo to je ono što sada iz nekog drugog ugla želim da postignu neki novi klinci. U ostvarenju njihovih snova trudiću se da im budem najbolja podrška.

Baš to je razlog zbog kojeg sam odlučio da rukomet ponovo doživim na jedan najiskreniji način – u društvu djece koja maštaju i priželjkuju najveće titule i sportske rezultate.

Uvjeren sam da će Rukometni kamp Mladen Bojinović Dugi koji se 2024. godine održava u Gradu Sunca u Trebinju biti najbolje iskustvo u djetinjstvu naših mladih rukometnih drugara koji se odluče da budu naši dragi kamperi. Zajedno ćemo kroz zabavu, igru i kvalitetne stručne treninge doživjeti ovaj sport na poseban način.

Boravak u prirodi, druženje sa drugarima različitog uzrasta iz različitih kultura i krajeva svijeta samo su neke od prednosti ovog kampa.

Sa posebnom pažnjom pripremamo i planiramo svaki minut u programu Kampa kako bi svi učesnici bili ispraćeni nasmijani, srećni i puni nezaboravnih utisaka.

Prioritet u radu sa polaznicima kampa je profesionalan pristup radu i ozbiljnost u svakom segmentu trenažnog procesa.

Dobro nam došli budući šampioni!
RUKOMETNI KAMP MLADEN BOJINOVIĆ DUGI
JUN, JUL 2024.