O Gradu Sunca

Mjesto na kojem stvaramo šampione

www.gradsuncatrebinje.com

Na manje od 5 km od Trebinja na više od 80 hektara površine pruža se Grad Sunca – najveći kompleks ovakvog tipa na Balkanu. Ovaj moderni turističko rekreativni kompleks privlači brojne goste iz regiona ali i one iz najudaljenijih dijelova svijeta. Osim za turiste Grad Sunca oaza je i za brojne rekreativce, sportiste, a u vrelim ljetnim danima najbolje je mjesto za ljubitelje vodenih avantura.

U okviru sportsko rekreativnog centra nalaze se i moderan fitnes centar, zatvoreni bazen, sportska dvorana kapaciteta hiljadu sjedećih mjesta. Rekreativcima i sportistima na raspolaganju su i otvoreni tereni za odbojku, tenis i košarku.

Grad Sunca nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Za vrijeme sezone kupanja Akva park posebna je atrakcija za brojne posjetioce iz regiona.

Sanjalačka vizija o ovom mjestu gdje se sudaraju i davna vremena i moderni pravci trasiraju put za neke nove projekte. Vizija o zajtjevnoj investiciji za samo nekoliko godina postala je predivna realnost koja pokazuje da je Trebinje itekako atraktivno mjesto.